Total Måleri verksam i Nässjö, Eksjö och Vetlanda

Fasadmålning

Är det dags att måla om huset på utsidan eller kanske du renoverar och vill ge ditt hem ett nytt utseende på husfasaden? Vi har kunskapen och utrustningen för att ta oss an jobbet!

Husmålning bevarar ditt hus

En fasadmålning av huset bör göras med jämna mellanrum och hjälper till att bevara och skydda huset i många år framöver. Husmålning skyddar panelen från att ta in fukt och med tiden även ruttna. En utomhusmålning består av flera olika moment, och något som vi som måleriföretag vet vikten av, är ett riktigt ordentligt förarbete. 

De initiala arbetsmomenten inför en fasadmålning eller annan utomhusmålning, är bl.a. tvättning och skrapning, för att få ett bra underlag inför husmålningen.

Behöver du hjälp med att byta ut panel som blivit dåligt? Det löser vi!

Vi hjälper dig med din husmålning i Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Sävsjö med omnejder

Husmålning är ofta tidskrävande, och ibland svårt att utföra på ett säkert sätt. Låt oss ta hand om ditt hus, och slipp spendera tex din semester med husmålning. Med rätt kunskap, verktyg och annan utrustning går jobbet både snabbare och säkrare!

Våra duktiga målare åker runt i bl.a. Nässjö, Eksjö, Vetlanda och Sävsjö – så bor du i Jönköping län är vi aldrig långt borta!

Anlita oss för en proffesionell måleritjänst

Som även kan höja värdet på er fastighet!